לחצים באזור החזה

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

12/11/2001 | 00:11 | מאת: יעלה

שלום רב: בשבוע האחרון אני חשה בלחצים באזור החזה , לחצים שמלווים במן תחושה של "כאילו "שריר שנתפס ויש לי צורך נוראי לשחררו. אני בת 36 לאחר 3 הריונות , ובתקופה מאוד מלחיצה בעבודה.הכאבים מלווים לעיתים גם בתחושה של בעירה פנימית וחום שמתפשט באזור זה. מה דעתך מה הסיבה לכך והאם יש צורך להיבדק ? תודה מראש על הסבלנות ההקשבה והתשובה.

12/11/2001 | 22:05 | מאת: ד"ר קיציס

לפי התאור שלך רוב הסיכויים שלא מדובר בבעיה של הלב. יותר מתאים לכאב מהשרירים שבין הצלעות ... אם את לא בטוחה לכי להבדק. אני אף פעם, בהתכתבות לא יכול להמליץ לא להבדק תודה

מנהל פורום קרדיולוגיה