ויאגרה

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

11/11/2001 | 18:53 | מאת: דואק

אני בן 60,עברתי ניתוח מעקפים לפני שנה(שני מעקפים)והחלפת מםתם מיטרלי.שאלתי היא האם מותר לי להשתמש בגלולות ויאגרה ( 25 גרם) ומה עלולות להיות תופעות הלואי,עם בכלל.לחץ הדם שלי תקין.אגב יש לי סכרת גבולית מטןפלת בדיאטה ללא נטילת תרופות לםכרת.אני מטופל בקונברטין ואלטרוקסין(תת פעילות בלוטת התריס).

11/11/2001 | 21:19 | מאת: ד"ר קיציס

אני מניח שאתה יכול לקבל ויאגרה. אם הלב שלך תקין ואלו ורק אלו התרופות שאתה נוטל - אני לא רואה למה שלא תנסה. בכל אופן, לגבי אופן פעולת התרופה וכו' - לך לרופא שלך או לאורולוג. אתה גם צריך רצפט. תודה

מנהל פורום קרדיולוגיה