סחרחורות כאבי ראש ואי יציבה

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

30/05/2000 | 00:18 | מאת: רמבו

אני בן 24 ועד לפני שנה הייתי בריא לחלוטין.סחרחורות הופיעו אצלי לפתע בעת ששהיתי על מסלול המראה של ג'מבו כמאבטח ומאז התגברו ו כיום אני סובל מתחושת חוסר יציבה קשה [דיזינס]המלווה בכאבי ראש באזורים שונים בראש.בעיה זו נמשכת כבר שנה מבלי שנמצאה אבחנה.עברתי בדיקות רבות ביניהן ct ו- eng ללא ממצאים פתולוגיים משמעותים .אני מתקשה לנהל אורח חיים תקין ומאוד מתוסכל מהעובדה שלא יודעים בדיוק מה יש לי. במהלך השנה היו לי 2 אירועים של קפיצת לחץ דם ל 190/110 160/100 ואז הוחמרו הסחרחורות גם הבעיה הפסיכולוגית נשללה ע"י אנשי המקצוע . האם יתכן שמדובר בבעיית לחץ דם כלי דם או הפרעות קצב למי עלי לפנות לדעתך ?

30/05/2000 | 13:19 | מאת: ד"ר אילן קיציס

אולי... עליך לבדוק את לחץ הדם שלך בצורה יותר סיסטמטית - כלומר לאורך תקופה ולראות אם יש לך נטיה ליל"ד או כבר יש לך יל"ד. זה כרוך במדידות חוזרות יומיות... ולא רק כאשר אתה מרגיש לא טוב. לציין שלחץ הדם יכול לעלות משמעותית בגלל מיחושים, כאבים, סטרס וכו' ורק לעיתים נדירות לחץ הדם היא הסיבה ! לתופעות האלו... ובכל זאת חשוב לאבחן האם לחץ הדם הוא הסיבה או התוצאה של תלונותיך. תודה על תשומת הלב

01/06/2000 | 00:12 | מאת: איתי ויזר

שלום רמבו קראתי בעיון את פנייתך, והמקרה שלך אכן מעניין דורש תשומת לב. האם ביקרת אצל נוירולוג בנוגע לכאבי ראש אלו? איתי מנהל קהיליית הפורומים

10/06/2000 | 19:55 | מאת: רמבו

תודה לכולם על היעוץ . עזרתם לי מאוד בהכוונה.

05/06/2000 | 23:44 | מאת: לירז

אין לי הרבה מושג ברפואה ובכל זאת אעלה השערה

05/06/2000 | 23:46 | מאת: לירז

בעיות יציבה לפעמים נגרמות כתוצאה מבעיות באוזניים כמה שזה יכול להשמע מוזר ולא הגיוני נסה לבדוק זאת

26/09/2000 | 01:23 | מאת: רועי אביב

שלום רמבו, חברה שלי מתארת בדיוק את מה שאתה מתאר, סחרחורות וכאבי ראש. היא עברה את כל הבדיקות שאתה עברת אבל אצלה זה כבר שמונה שנים בערך, אם אתה מעוניין תשלך email.

מנהל פורום קרדיולוגיה