פעימה מוקדמת

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

10/11/2001 | 10:38 | מאת: יעקב פרידמן

שלום רב , לפני כשנתיים , היו לי בעיות של פעימה מוקדמת , אולם לא ברמה שדורשת התערבות רפואית . עתה אני חש אותה תחושה בלתי נעימה ( בעוצמה פחותה ) אולם ללא הדגשה של פעימה שחשתי בזמנו . מה משמעות התופעה ? לתשובתך אמתין . בברכה יעקב

11/11/2001 | 00:50 | מאת: ד"ר קיציס

להרבה אנשים יש פעימות מוקדמות שרק מפריעות אך אין להן כל משמעות קלינית. זה בדרך כלל. אני לא יודע מה קורה אצלך. אין תמיד יחס ישר בין התחושות הסוביקטיביות שלך לבין הממצאים האוביקטיבים בהולטר ו/או בבדיקת מאמץ סליחה

מנהל פורום קרדיולוגיה