לחץ דם

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

08/11/2001 | 14:53 | מאת: נירה

איך מסבירים שינוי פתאומי בלחץ הדם? תמיד הייתי 120/70 ולפתע, בגיל 54 145/80? השינוי התגלה בעקבות כאב ראש ממושך בלתי נסבל. יש טעם לנסות תה עלי זית? כמוסות שום? משהו אחר - לפני שמתחילים בטיפול פרמצויטי? תודה

08/11/2001 | 21:53 | מאת: ד"ר קיציס

כאב, מאמץ, פעילות גופנית ועוד המון מאיצים של החיים יכולים לגרום לעלייה זמנית של לחץ הדם... וזה לא אומר שאת סובלת מיל"ד כרוני הדורש טיפול. לא יודע מה האפקט של כל החומרים שציינת על לחץ הדם תודה

12/11/2001 | 09:53 | מאת: נירה

לד"ר קיציס: תודה שהשבת אף כי לא כ"כ אהבתי את התשובה... אין לי וגם לו לרופאי כל הסבר לשינוי בלחץ הדם. שאלות נוספות: האם קיים קשר בין כאב ראש ליתר ל"ד? איך מסבירים תנודתיות גבוהה בל"ד?

מנהל פורום קרדיולוגיה