אוושה

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

06/11/2001 | 11:47 | מאת: שושי

ביתי בת ה12 אובחנה על ידי קרדיולוג כבעלת אוושה . הוא ממליץ על ביקורת בעוד שנה ואם המצב לא ישתנה תצטרך לעבור צריבה דרך מכשור שמוכנס דרך הרגל (ללא פתיחת חזה). לדבריו קיימת סכנה באם יש זיהומים בגוף וממליץ לקחת אנטיביוטיקה בטיפולי שיניים. עד כמה זה מסוכן לא לטפל באוושה?האם יש סיכוי שבגיל זה הבעיה תפטר בעצמה?

07/11/2001 | 00:40 | מאת: ד"ר קיציס

איוושה לרוב באה לידי ביטוי בגלל מחלה של מסתם. "צריבה" עושים להפרעת קצב מאוד מסויימת. אני חושב שאת מבלבלת מעט את המושגים. בכל אופן, לגבי האוושה - מה מצאו באקו לב??? הרבה מאוד מחלות או מצבים יכולים לגרום לאוושות - חלקן משמעותיות וחלקן ללא כל משמעות... במה בדיוק מדובר במקרה של בתך.?? סליחה

מנהל פורום קרדיולוגיה