חרדות ודפיקות לב מואצות

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

05/11/2001 | 12:57 | מאת: ענת

שלום רב, הנני בת 30 . איך אוכל לדעת אם דפיקות הלב המואצות שלי הן כתוצאה מחרדות או בעיה כלשהיא בלב. כשהנני רגועה דפיקות הלב מואטות. הנני אדם מאוד חרד ומתוח ואף מטופלת בכדורי הרגעה. בברכה , ענת

07/11/2001 | 00:44 | מאת: ד"ר קיציס

באמת קשה לדעת מה קודם למה. על מנת לאבחן הפרעות קצב, צריך לתעד אותן...ורק אחרכך לטפל. לאבחון אפשר לעשות הולטר ו/או אקג בזמן שהפרעות הקצב או הדופק המהיר מתרחשים. אחרת הכל דיבור באויר - וכך ימשיך להיות עד שלא נתעד אם באמת בזמן שאת מרגישה את דפיקות הלב יש או אין הפרעת קצב. לכי לרופא שלך שיעשה לך הולט ואולי גם בדיקות לבלוטת המגן ועוד תודה

מנהל פורום קרדיולוגיה