לחץ בחזה

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

03/11/2001 | 12:25 | מאת: ראובן

שלום ד"ר אני מטופל מזה זמן רב בכדור איקפרס 240 מי"ל + אספרין 100 ואני נמצא במעקב רופא יש לי היצרות ביציאה מהלב , לאחרונה אני חש לחץ בחזה אם תחושת חנק עד הרגשה לפני עילפון במידה ואני ממשיך ללכת בדרך אם עליה בצעתי בדיקה אגרומטית והתופעה לא היתה במהלך הבדיקה ואף התוצאות טובות מאד השאלה מה התופעה ומה אני צריך לבדוק כדאי לשלול תודה בברכה ראובן

03/11/2001 | 18:07 | מאת: ד"ר קיציס

א ני לא מבין מה הכוונה "יציאה מהלב" - אין כזה מושג. על איזו מחלה מדובר. תנסה לדייק קצת יותר סליחה

מנהל פורום קרדיולוגיה