דפיקות לב

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

01/11/2001 | 11:17 | מאת: רונית

הנני בת 30 . מגיל 16 לערך הנני סובלת מדפיקות לב מואצות. בגיל 20 פתחתי חרדות קשות וביצעו לי את כל הבדיקות האפשריות בלב . התוצאה הכל תקין. תקופה של שנתיים בערך טופלתי בתרופות נגד חרדות (SEROXSAT ו- LENITIN ). שאלתי האם דפיקות הלב המואצות (שלעיתים הם רגילות לחלוטין ) עלולות לגרום נזק לליבי? תודה מראש , רונית

01/11/2001 | 21:26 | מאת: ד"ר קיציס

צריך לאפיין את דפיקות הלב. אולי יש לך באמת הפרעת קצב התקפית (באה והולכת לסרוגין) צריך לכוון את הבדיקות גם לכיוון זה. לכי לרופא שלך שישלך אותך להולטר ונראה מה יהיה תודה

מנהל פורום קרדיולוגיה