APBS

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

31/10/2001 | 06:32 | מאת: Jenney

שלום, בעלי עשה בדיקת מאמץ המסקנה של הבדיקה הייתה : לא ברור! בנוסף נכתב כי יש לו מופעים של APBS מה זה ? ומה המשמעות של בדיקת מאמץ לא ברורה? הוא רוצה ללכת להתאמן בחדר כושר והמבחן נעשה בשביל זה. בנוסף הוא עשה הולטר אבל עוד אין לנו תשובות. האם אנחנו צריכים לדאוג? תודה

31/10/2001 | 21:30 | מאת: ד"ר קיציס

APC אלו פעימות מוקדמות ממקור העליות. לא מסוכן. אבל אני צריך לראות אותם בעיניים להיות בטוח. לרובנו יש מדי פעם פעימה מוקדמת - וזה לא מסוכן. אולי יפחית סיגריות או קפה או ירד במשקל (אם אלו רלוונטיים עבורו) תודה על תשומת הלב

01/11/2001 | 17:57 | מאת: Jenney

ד"ר קיציס תודה רבה לך על התשובה האחרונה! להלן המשך השאלות העולות כתוצאה מהתוצאות ותשובתך- 1. בעלי עשה גם בדיקת הולטר ואנו מחכים עדיין לתשובה. 2. לפני כשנה ביצע אקו לב והיה תקין לחלוטין. הוא לא מעשן ולא עישן, לא שותה משקאות אלכוהולים אבל יש ארוע של הרעלת גזים אקוטית+כרונית עם נכות של הרעלה כרונית לכן כתוצאה מאי תזוזה של חודשים עלה במשקל ועכשיו מוריד אותו - עושה ספורט ואוכל דיאטטי במשמעת. האם אורח החיים הנוכחי יכול לעזור להורדת כמות ה APC? האם ההרעלה גרמה ל APC ? האם כשמעשנים ושורפים זבל בסביבתו בנוסף לאלרגיה זה גורם ל APC מרובים יותר? הוא מרגיש קצת קטיעות בנשימה במיוחד בשינה האם זה קשור? איך ניתן לדעת שזה לא נובע ממחלת לב אלא רק מצב נתון שלא יגרום נזק נוסף? תשובותיך הן לעזר רב לנו. אנו כמובן נעזרים ברופאים מומחים ועיינו בספרות אבל לא תמיד יש את הזמן בפגישה עם הרופא לכל השאלות ולא תמיד חושבים עליהן בזמן הביקור! ת ו ד ה

01/11/2001 | 18:05 | מאת: Jenney

ד"ר קיציס: שכחתי לציין שבעלי: לא יכול לשתות קפה זה עושה לא רע זה מאז ההרעלה הקשה-לכן גם לא שותה, לא יכול לאכול אוכל מרובה שומן-כי זה גורם לבעיות עיכול קשות, בחילות, שילשולים. תודה

מנהל פורום קרדיולוגיה