כולסטרול גבוה

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

27/10/2001 | 19:22 | מאת: ש

ד"ר שלום אמי בת 70 עברה לפני 4 שנים צינטור יש לה בעיה של כולסטרול גבוה , היא ניסתה תרופות רבות להורדת כולסטרול אבל ללא הועיל היא מפתחת תוך חודש כאבי בטן ואינה יכולה לקחת יותר תרופות אפילו הרופא התייאש ממנה ואמר לה ללכת לרפואה טבעית עלי ההסבר הזה אינו מקובל , האם הרופא שלה צודק בגישתו , האם ישנן דרכים אחרות להורדת כולסטרול יש לציין שהיא אינה אוכלת אוכל שומני ועדיין יש לה טריגליצרידים גבוה תודה

28/10/2001 | 00:12 | מאת: ד"ר קיציס

הייתי לוקח אותה למומחה לשומני הדם, יש כאלו בכל הקופות. לרוב הכולסטרול מסתדר. לעיתים הוא לא יורד כפי שהיינו רוצים, ואז צריך לגוון את התרופות ולבדוק אם יש סיבות אחרות (חוץ ממה שהגוף מייצר), לכך שהכולסטרול לא יורד תודה על תשומת הלב

28/10/2001 | 13:50 | מאת: ש

תודה על התשובה

מנהל פורום קרדיולוגיה