טריגליצרידוס וLDL

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

26/09/2000 | 16:00 | מאת: רותי

שלום, בבדיקות דם שביצעתי לאחרונה התברר שיש לי טריגלוצרידוס של 246 וכולסטרול LDL של 88 (ערך נמוך מדי). אני בת 23 ולוקחת הורמונים מסוג DIANA מזה 5 שנים. האם יש צורך להחליף/להפסיק את הורמונים או שהסיבה היא תזונתית? ולגבי הLDL - האם זה תקין שהוא נמוך מדי? תודה.

26/09/2000 | 21:22 | מאת: ד"ר אילן קיציס

אין בעיה גדולה. האם את קצת שמנה? אם כן ירידה קלה במשקל וקצת דיאטה יפתרו את הבעייה. ה LDL הנמוך, זה טוב. תרגעי. תחזרי על הבדיקה עוד 3 חודשים, לאחר דיאטה מתאימה. תודה על תשומת הלב

מנהל פורום קרדיולוגיה