פרפורי לב

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

24/10/2001 | 16:27 | מאת: אודי

האם קיים טיפול אלטרנטיבי לבעיית פרפורי לב? מה המינוח הלועזי / מקצועי לפרפור לב? האם תוכל להפנות אותי לאתרים בהם אוכל למצוא חומר על התופעה? תודה רבה אודי

24/10/2001 | 19:26 | מאת: ד"ר קיציס

פרפור באנגלית ATRIAL FIBRILATION . יש המון "פרפורים" מסוגים שונים הנגרמים בגלל בעיות שונות ויש המון תרופות ואופציות טיפוליות. מה הצחיעו לך שאתה רוצה עבורו טיפול אלטרנטיבי? חסרים המון נתונים בשאלה שלך, ועל כן קשה לי מאוד (בלתי אפשרי) לענות באפקטיביות תודה וסליחה

25/10/2001 | 09:14 | מאת: אודי

אבי (בן 71) מטופל בכדורים בבעיית יתר לחץ דם הרבה מאוד שנים. לפני כ 5-6 שנים עבר התקף לב. בשנים האחרונות סובל מפרפורי לב. הוא מטופל בכדורים וכן עבר פעמיים היפוך. ההיפוך פתר את בעיית הפרפורים לתקופה מוגבלת (ההיפוך האחרון החזיק שנתיים). היפוך נוסף שאמור היה להתבצע לפני מס' ימים בוטל לאחר בדיקת Echo . זו הסיבה ששאלתי על טיפולים אלטרנטיביים שיוכלו אולי לעזור / להקל. אודה לך אם תוכל להפנות אותי למקורות מהם אוכל לשאוב מידע נוסף כולל בתחום הטיפול האלורנטיבי. תודה רבה אודי

מנהל פורום קרדיולוגיה