דלקת במפתח הלב

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

26/09/2000 | 00:30 | מאת: סיל

שלום רב, אני לאחר תאונת דרכים עקב זאת כרתו לי את הטחול לאחר בדיקה של רופא כירורג נתגלה לי דלקת במפתח הלב ידיעה זאת הפחידה אותי וממשיכה להפחיד למרות שהרופא אמר שזאת לא דלקת חיידקית הייתי רוצה לקבל יעוץ נוסף ומה משתמע מכך? תודה סיל

26/09/2000 | 21:23 | מאת: ד"ר אילן קיציס

לא ברור לי איפה הדלקץ שלך. אין כזה מושג "מפתח הלב" אולי שק הלב ואולי משהו אחר... תברר בדיוק במה מדובר ואולי אוכל להיות לעזר. תודה

26/09/2000 | 22:54 | מאת: סיל

תודה שענית , לגבי המושג מפתח הלב זהו נקודת המפגש של הצלעות באזור החזה (במרכז החזה) ובנקודה זו כשלוחצים הכאב הוא חזק , (להזכירך לאחר בדיקה של כירורג). תודה.

מנהל פורום קרדיולוגיה