היפרטרופיה של האפקס

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

21/10/2001 | 22:22 | מאת: יעקב פרידמן

שלום רב , אודה לך אם תוכל להשיב לשאלותי : - איך קורה שכאב בלב מתרחש בעת מנוחה , ולא בעת מאמץ ? - מהם הסימפטומים ( כאב ? וכו;) של היפרטרופיה של האפקס ? - מהם הסיכונים של המחלה ? -האם לאחר הופעת המחלה , חוד הלב ממשיך להתעבות , או באיזה שהוא שלב , המחלה נבלמת ? - מה הטיפול במחלה ? תודה עבור תשומת הלב . לתשובתך אמתין . בברכה יעקב

22/10/2001 | 08:47 | מאת: ד"ר קיציס

הממצא של היפרטרופיה של האפקס יכול להיות רק "ממצא" או ביטוי לקרדיומיופטיה הפרטרופית. ויש כאלו מספר סוגים. במקום לנסות לכסות את כל הספקטרום של המחלה הענקית הזאת- אולי תנסה למסור פרטים על המקרה שלך...ככה יהיה יותר קל לדבר. אז, מה אמר הקרדיולוג שלך על ממצאים ? וממה אתה סובל (אם בכלל) והאם עשית גם מיפוי לב? תודה

מנהל פורום קרדיולוגיה