דפיקות לב

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

21/10/2001 | 21:21 | מאת: ליהי

לפני כחודש ביצעתי בדיקות דם הכל היה תקין חוץ מויטמין בי 12 שהיה נמוך מקבלת טיפול של כדור ליום בזמן האחרון יש לי דפיקות לב מואצות מדי פעם הרופא טוען שזה נובע מחוסר הויטמין מה דעתך בנושא אני בת 35 אודה לתשובתך

21/10/2001 | 21:25 | מאת: ד"ר קיציס

זה לא מחוסר הויטמין. אני לא יודע ממה זה והאם יש לכך משמעוץ. אולי בכלל לא מדובר בהפרעת קצב. אולי את רק מרגישה לפעמים את הדופק - תחושה לא נעימה אבל לא מחלה. מאידך יכול להיות שזה כן הפרעת קצב או פעימות מוקדמות. מה שבטוח שזב לא בגלל חוסר הויטמין. הייתי בודק גם את תפקוד בלוטת המגן תודה על תשומת הלב

21/10/2001 | 21:36 | מאת: ליהי

במקרה נכנסתי כרגע לאתר של המטולוג והוא אכן מציין כי כתוצאה מחוסר ויטמין בי 12 קימות דפיקות לב וקוצר נשימה האם זה לא נכון ואני צריכה לגשת לבדיקות אצל קרדיולוג

מנהל פורום קרדיולוגיה