פרפור לב

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

21/10/2001 | 00:30 | מאת: כרמל

לדוד שלי היתה נפיחות ברגלים. חשבתי שזה בגלל שיש לו סכרת, אך התברר שיש לו בעיה בלב. הוא מאושפז בבית-חולים. אמרו לנו שיש לו פרפור בלב ונדמה לי גם אי ספיקה או משהו כזה. אבל הרופאים לא ממש מסבירים. העבירו אותו עכשיו ממחלקה פנימית לטיפול נמרץ. זה טוב או רע? מה זה אומר? הוא מחובר שם, דרך אגב, למוניטור. בקיצור: מה יש לו? זה בעיה עם השסתומים? הוא בן 68 דרך אגב. אם זה קשור. מה הטיפול שנותנים במקרה כזה? האם יש סכנת חיים?

21/10/2001 | 18:44 | מאת: ד"ר קיציס

הנתונים שאת מוסרת כל כך לא ברורים - אני לא יכול לדעת מפה מה יש לו. כללית אם מעבירים משהו לטיפול נמרץ ממחלקה פנימית, זה אומר שיש בעיה. תשאלי בכל זאת את הרופאים מה יש לו... סליחה

מנהל פורום קרדיולוגיה