בעיות קצב והולטר

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

17/10/2001 | 15:12 | מאת: שלמה

שלום איך עובד ההולטר לבדיקת קצב לב. האם הוא דוגם כל הזמן את הדופק או רק בפרקי זמן. איפוא מחברים את ההולטר. איך צריך לתנהג כאשר מחוברים להולטר. האם מותר לעשות פעילות ספורטיבית. האם מותר לאכול רגיל. תודה ש.

17/10/2001 | 19:36 | מאת: ד"ר קיציס

הולטר מורכב ממדבקות המעבירות את הדופק לרשם (קלטת) אחר כך הקלטת מוכנסת למחשב מיוחד המוציא החוצה את הדפים המודפסים עם הדופק במהלך היממה. צריך לעשות את מה שעושים בדרך כלל. יש המון מכונים המרכיבים את ההולטר. הסברים יותר מדוייקים תקבל במקום. תודה

מנהל פורום קרדיולוגיה