פרפור בלב, קצב לא סדיר

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

19/03/2012 | 14:57 | מאת: דפנה

האם חשיפה לחומרי הדברה או חומר הגורם לאלרגיה חריפה יכולה לגרום להפרעת קצב לב? מדובר באירוע חד פעמי של פרפור בלב פעמיים שלוש בדקה. המצב נמשך כשעה וחצי, ואחר כך נעלם כלא היה. בת 50 בריאה לחלוטין,לא נוטלת שום תרופות. זו הפעם הראשונה והיחידה שדבר כזה קורה. חזרה להרגיש מצויין בלי שום עקבות לאירוע. קדמה לפרפורים תחושת אלרגיה בשפתים בפה ובלוע לאחר אכילת ירקות. האם ייתכן שחשיפה לשאריות ריסוס על ירקות גרמה להפרעות קצב בלב?

20/03/2012 | 17:31 | מאת: ד"ר אילן קיציס

יכול להיות אבל צריך לשלשול גם בעיות אחרות... לכי לקרדיולוג שיבדוק אותך יעשה לך אקג ואקו לב תודה ד"ר קיציס

מנהל פורום קרדיולוגיה