המלצה על רופא קרדיולוג

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

14/03/2012 | 11:13 | מאת: אביבית

שלום רצוני לבקשת את עזרתך אנא ממך פניתי כבר לקרדיולוג נודע לי שהוא מתמחה בצינטורים וכלי דם. אני אובחנתי חולה במחלת שריר הלב dilated CMP אני הייתי רוצה לקבל עוד חוות דעת מעוד רופא אך שהוא פרופ' המתמחה במחלת שריר אני מבינה שלי יש מחלת שריר הלב המורחב תודה לך מאד אם תוכל לעזור לי להמליץ לי על רופא בכיר המתמחה במיוחד בזה אודה אם תשלח לי את שמו לאימל שלי

14/03/2012 | 17:31 | מאת: ד"ר אילן קיציס

אני מטפל בחולים מסוגך. אשמח לראותך תודה ד"ר קיציס 0524-266769. במרפאה בתל אהיה 077-7779222

מנהל פורום קרדיולוגיה