מוקד אקוגני בלב

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

15/10/2001 | 22:49 | מאת: joe

בסקירת מערכות לאישה בהריון נצפה ע"י המומחה מוקד אקוגני בכל אחד מחדרי הלב. מבקש הסבר תודה.

15/10/2001 | 23:59 | מאת: ד"ר קיציס

השאלה נשאלה מספר פעמים בעבר. ד"ר שוורץ, קרדיולוג ילדים מרמבם ענה. חפש בדפים קודמים. בכל אופן לא מדובר בבעיה. אני עצמי לא ממש מומחה לאקו עוברי לכן לא הייתי רוצה לענות ספציפית תודה

16/10/2001 | 17:01 | מאת: joe

תודה על התשובה המהירה ד"ר קיציס השאלה שלנו היא האם ישנו קשר בין המוקד האקוגני בלב שנימצא עלול אולי להצביא על בעיה כרומוזונית תודהמראש joe

מנהל פורום קרדיולוגיה