אי ספיקת ורידים ודליות

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

15/10/2001 | 22:38 | מאת: שמעון

אני בן 61 וסובל מאי ספיקת ורידים ברגל שמאל ודליות . ברצוני לדעת מהו הטיפול במחלה זו? קיבלתי תור רק בעוד חודש . מה עלי לעשות בנתיים למנוע נזק? כמו כן הייתי אמור לעבור ניתוח החלפת מסתם ודחו לי אותו מכיון שלטענת הרופאים עדיין המצב לא קריטי וסובל דיחוי . תודה על תשובתך.

16/10/2001 | 00:01 | מאת: ד"ר קיציס

זאת בעיה כרונית - חכה לחוותדעתו של הכירורג. על איזה מסתם אתה מדבר? לעיתים רחוקות, דליות הן ביטוי לאי ספיקה של המסתם הטריקוספידלי (זה שבין העליה הימנית לחדר הימני) תודה

מנהל פורום קרדיולוגיה