שאלה לד"ר

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

15/10/2001 | 22:19 | מאת: נוני

לפני 6 חודשים עברתי ניתוח מעקפים ויש לי עכשיו וגם לפני הניתוח קוצר נשימה, שמחמיר בעיקר בשעות הלילה / שינה , האם זוהי תופעה מוכרת במצב של מחלות לב? האם יש אפשרות לטיפול או לאיזה שהו משהו למניעת הבעיה? שאלה נוספת- כמה זמן נמשכים הכאביםהפנימיים והחיצוניים של הצלקות לאחר ניתוח?

16/10/2001 | 00:03 | מאת: ד"ר קיציס

קוצר נשימה יכול להיות הביטוי של המון מחלות ומצבים. צריך עוד פרטים וכן בדיקה טובה ועוד בדיקות הדמייה. לא יכול להתייחלס ככה ללא כל הפרטים האלו. הכאב לאחר הניתוח צריך לעבור. אצל אחדים אין בכלל כאב ואצל אחרים הכאב נמשך זמן רב. לעיתים יש גם סיבה לכאב - נניח דלקת בכרומים או תפר לא טוב וכו'. כאמור אתה צריך להבדק. לך לקרדיולוג. לי, בהתכתבות, קשה להביע חוות דעת אפקטיבית על שאלות אלו תודה על תשומת הלב

מנהל פורום קרדיולוגיה