ניתוח לב פתוח +קוצב לב

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

10/10/2001 | 20:55 | מאת: מארי

ד""ר קיציס שלום ותחילה תודה על התשובות המהירות. כפי שדיווחתי אימי עברה השתלת קוצב לב ובעקבות סיבוך גם ניתוח לב פתוח , מאז עברו כחודש ימים. קצב ההתאוששות סביר , מה הסיכוי לחזור לתפקוד רגיל , כמה זמן זה לוקח , מה יכולות להיות המגבלות, מדובר באשה בת 62 שסה"כ הייתה הבריאה , עשתה ספורט , וכל יתר התפקודים יותר מהממוצע בגיל זה. האם בכלל חוזרים בשלב מסוים לתיפקוד רגיל , ומה פשר מצב הרוח הירוד ? תודה .

10/10/2001 | 21:02 | מאת: ד"ר קיציס

כן. היא צריכה להיות מסוגלת לחזור ליכולתה הקודמת. זה מצריך הרבה עבודה. הרבה. הדכאון לא נדיר - שתבדק על ידי מומחה - אולי תרופות (או רק זמן), יעזרו לה לצאת מזה ולחזור לחיים תודה

מנהל פורום קרדיולוגיה