קשר בין נכות למחלת לב

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

10/10/2001 | 20:09 | מאת: איציק

ד"ר תודה על התשובה המהירה. הבדיקות שעברתי: מיפוי לב - " נצפה פגם מילוי תחתון הפיך". " הממצאים מתאימים לאיסכמיה מיוקרדיאלית הפיכה בדופן תחתון בטרטוריה של RCA,". אקו לב: " הרחבה קלה של העליה השמאלית. מסתם אאורטלי מעט מסויד פתיחתו טובה" בדיקת פונקצית "אנדוטל" שהדגימה "אינדוטליה דיפקשן. יש לצין שהצינטור שעברתי היה תקין. הקביעה שיש לי מחלת כלי דם קטנים בלב היפרטרופי קבעו הרופאים שטיפלו בי והקרדיולוג בבית החולים לכן אני מטופל בטיפול תרופתי של "חוסמי סידן + אספרין וניטרטים" אני מקוה שהשלמתי את תמונת הבדיקות שעברתי. אני ממתין לתשובתך ושוב תודה מראש.

10/10/2001 | 21:05 | מאת: ד"ר קיציס

לא נראה לי קשר ישיר בין הנכות שלך לממצאים הקשורים ללב. מתח וחרדות וסטרס לא טובים לעורקים - אבל את טוען שבצנתור העורקים תקינים... אז אני לא חושב. לא יודע איך אני יכול (בצורה אמיתית) לקשר בין הנכות לממצאים תודה על תשומת הלב

מנהל פורום קרדיולוגיה