מתח

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

10/10/2001 | 17:53 | מאת: רונית

שלום ד"ר רציתי לברר בקשר למשהו אני בת 18 וסובלת מחרדות זה שנים אני מטופלת בסרוקסט לפעמים יש לי תקופות שאני שרויה בהם במתח וחרדה זה גורם לי לדפיקות לב מהירות , מועקה , קוצר נשימה שאלתי היא האם זה מזיק ללב? אני עשיתי בדיקות אקו ,הולטר , א.ק.ג ולב במאמץ ועוד חודש יש לי לעשות שוב הולטר כי מדי פעם יש לי החסרות פעימה הקרדיולוגית אומרת שאין לי כלום ושזה ממתח ובגלל שהתעקשתי לעשות בדיקה חוזרת היא קבעה לי את התור האם המתח מזיק? תודה !

10/10/2001 | 19:21 | מאת: ד"ר קיציס

אני וחושב שהקרדיולוגיתץ שלך צודקת.. תודה

10/10/2001 | 19:52 | מאת: רונית

תודה על התשובה המהירה אבל לא ענית לי על השאלה עם מתח פוגע בלב? תודה שוב!

31/12/2001 | 15:20 | מאת: סיון

שלום רב אני טיפום לחוץ מטיבעי בענייני מחלות,קראתי במדור על תופעות מוקדמות להתקף לב, כגון לחץ בחזה קושי בנשימה,הקרנה ליד שמאל וכו, יש לי את התסמינים הללו כבר תקופה ארוכה ובנוסף יש לי תופעה של פעימה מוקדמת שגורמת לי לתחושה לא נעימה בלשון המעטה, שאלתי היא האם בעיה בלב יכולה להתבטא בתופעות אלו? לאורך תקופה ארוכה(שנתיים) של ימים ארוכים ללא תופעות וימים עם תופעות? יש לציין שעשיתי אקו לפני שנה וחצי (תקין)ואקג מס פעמים (תקין) האם פעימה מוקדמת יכולה להיות מסוכנת? מצטערת על השאלות הרבות תודה על תצומת הלב, נ,ב אני בת 23 בתודה מראש סיון

מנהל פורום קרדיולוגיה