כמה מאמץ צריך לעשות

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

09/10/2001 | 14:08 | מאת: דן

הייד"ק קיציס אני כמעט שנה אחרי מעקפים , מרגיש טוב, מינון נמוך מאד של נורמיטן וכדור אספירין יומי. אני הולך כל יום שישה ק"מ. ל"ד שלי נע באזור 100-110\70 הדופק שלי בזמן מנוחה 65-70 כשאני הולך שעה בקצב של שישה וחצי ק"מ לשעה (הליכה מהירה) הדופק לא עולה ליותר מ100-105 מה משמעות הדבר? שאני בעצם לא עושה כלום? לאיזה ערכים אני צריך להגיע כדי שהפעילות הגופנית תהיה "בונה"?

10/10/2001 | 19:29 | מאת: ד"ר קיציס

...כמה שיותר יותר טוב. אך תתיחס ברצינות יתרה לדופק במאמץ. מה שאתה יכול תעשה... ונראה לי שאתה יכול ... אתה יכול ללכת מהר או אף לעשות גWוגינג... או שחיה או ...כל מה שאתה רוצה - העיקר שיהיה רצוף, מתמיד ובאיכות טובה. שמע לי - תשכח ממדידות הדופק ... תודה על תשומת הלב

מנהל פורום קרדיולוגיה