כאבים בחזה

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

08/10/2001 | 19:06 | מאת: ברקי

שלום רב, אני אשה בת - 41. לא עוסקת בפעילות גופנית סדירה. מידי פעם ופעם מגיעה למאמצים אירוביים. בדר"כ אני בחורה בריאה חוץ ממעקב שבו אני נמצאת מידי כמה וכמה חודשים אצל רופא מומחה להמטולוגיה. אתמול משעות הבוקר ועד שהלכתי לישון היו לי כאבים בחזה בלב. כל שתיים שלוש דקות היו לי כאבים בלב בצורת דקירות. פעם ראשונה שקרה לי דבר שכזה. עלי לציין, שלא הייתי במתח כל שהוא ולא התרגזתי. היה לי יום טוב מלבד הדקירות בלב. אודה לך על חוות דעתך בנושא. חג שמח בברכה ברקי

09/10/2001 | 11:30 | מאת: ד"ר קיציס

למה את המעקב המטולוגי??? אולי זה קשור. לגבי המיחושים בחזה אני ממש לא יכול לייחס את זה למשהו ספציפי... תראי מה ירקה במהלך הימים הבאים. אם הכאב יחזור לכי לרופא שלך לבדיקה. אם יעלם, ולא יחזור, נצטרך לחיות עם התיסכול שלעולם לא נדע ממה הוא נבע תודה על תשומת הלב

מנהל פורום קרדיולוגיה