הלב שלי

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

05/10/2001 | 14:07 | מאת: שוקי

אני גבר בן 43 ,מעשן כקופסת סיגריות אחת ביום,מנגד אני שוחה הרבה ואני בכושר מצויין.בעיתי היא הפחד למות בגיל של אבי שנפטר בגיל 49 מהתקף לב חוזר.הוא היה מעשן כבד ולא עסק כלל בספורט,הוא סבל כבר מגיל 40 ממחלת בירגר ,אני מדבר על לפני כ23 שנים בערך,אז לא היו טיפולים כמו היום,בבדיקות תקופתיות שערכתי נמצא לי כושר מצויין עם נטייה קלה לכולוסטרול,גם הריאות במצב מצויין,מה הסיכוי שלי למוות מוקדם?

05/10/2001 | 17:58 | מאת: adi

שוקי, קשה להיות נביאים, אבל תוכל להפחית את הסיכוי שלך למות מהתקף לב אם תפסיק לעשן (אתן לך כתובת של פורום אחר כדי שתוכל לשאול שם) ותשלוט ברמת הכולסטרול שלך (כמובן שתמשיך עם הכושר שלך(. http://doctors.msn.co.il/forums/list.php?f=28 עדי

05/10/2001 | 23:07 | מאת: ד"ר קיציס

מחלת בירגר היא מחלה מאוד מיוחדת ולא מאוד שכיחה. מאידך, עבורך, על מנת להמנע ממחלה של כלי הדם ומחלת לב - הפסק לעשן. אתה לא יכול גם לפחד וגם לעשן... לא הגיוני. הכושר הגופני שלך לא יעזור לך אם תמשיך לעשן. וכמובן בדוק את שוןמני הדם וא לחץ הדם. תודה על תשומת הלב

מנהל פורום קרדיולוגיה