קרדיולוגיה

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

03/10/2001 | 13:29 | מאת: ליטל

עברתי לפני שנתיים ניתוח להוצאת אונה ימינית של בלוטת התריס, אני מקבלת אלטרוקסין 100 מ"ג ליום, לאחרונה התחלתי להרגיש כאבים בחזה, ממש לחץ עד כדי ביקור בחדר מיון. א.ק.ג. היה תקין, לחץ דם נמוך ודופק בגדר הנורמה, יש לציין שאני בת 50 עם מחזור סדיר. האם יש קשר לניתוח שעברתי ומה יכולה להיות הסיבה ללחצים בחזה.

03/10/2001 | 17:39 | מאת: ד"ר קיציס

לא נראה לי... עבר הרבה זמן. גם לא נראה לי שהמיחושים שלך מהלב. בלי בדיקה יסודית לא נראה לי שאוכל לתרום לך יותר מכך סליחה

מנהל פורום קרדיולוגיה