כאבים קצרים בחזה

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

22/09/2000 | 23:07 | מאת: דור42

יש לי תת פעילות בלוטת המגן בטיפול מאוזן מקבל 150 מג' ליום, כמו כן יש לי יתר לחץ דם מטופל וזופיל 10 מג'. בדיקות א.ג.ד. בגדר נורמה כך גם ארגמטריה דרגה 3 מתאמן 3 פעמים בשבועה בקרדיו ספורט מזה שלושה חדשים הדופק סדיר בזמן אימון. שאלתי איך להתיחס לכאבים באיזור הפטמה שמאלי הנמשכים כשני עד חצי דקה כל פעם במנוחה ובמעמץ. יש ברקע פציעה מרסיסים בכתף שמול וראש שבר איזור פאריטלי שמאלי כמו כן יש קיב תרסריון מטופל בזוטון 15 מג' . תודה דור42

23/09/2000 | 19:06 | מאת: ד"ר אילן קיציס

כנראה זה לא מהלב. האם לא עניתי לך כבר בפורום אחר? ראה שם. תודה

מנהל פורום קרדיולוגיה