PMR לבבי

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

02/10/2001 | 13:35 | מאת: אלקסנדרה

שלום בת 39 לפני כ-5 שנים פתאם בבית ללא סיבה כאב חד בחזה, כאב ביד ביד שמאל, דפיקות לב חזקות, בערך כשעה שעתיים, נדמה לי שהיו גם סחרחורת, זיעה קרה. לאחר יומיים א,ק,ג יש PMR לבבי, דילול עפ"י שיקול קליני. מה זה PMR לבבי? ומה הכוונה בדילול עפ"י שיקול קליני? ידוע על רשרוש בלב מאז בדיקות גיוס. השנה היו, רגליים מסורגות בכחול, התעייפות מפעולות פשוטות, התעייפות לאחר הליכה קצרה, הרדמות כבדה למשך תקופה, תחושה של חוסר חמצן היו מעורבים מצבים נוספים, כגון סתימה מאחורי האף, בגובה האוזניים, סינוסיטיס, כאב וחסימה בגב עליון, נפיחות באיזור מתחת לחזה, רפיון שרירים ואובדן מסת שרירים וכו', אלו חלק ממצבים שהיו תקופה ממושכת, קרו כשרשרת ארועים למספר מצבים והגיבו לטיפול באנטיביוטיקה. לפני כן היה תקופה עם דופק גבוה ולא יציב בפעימות עפ"י תחושה ועפ"י בדיקה עם מודד לחץ דם. היה התנפחות בגוף ואגירת נוזלים, נפיחות בקרסול, התנפחות ורידים בידיים ורגליים, גוף כבד וכואב, עומס על בירכיים ובצמוד מתחת לבירכיים. האם יש משהו להעיר בנוגע לכך? תודה אלקסנדרה

02/10/2001 | 13:37 | מאת: אלקסנדרה -תוספת

סבלתי גם מהרדמות רגליים וידיים בעת ישיבה. מידי פעם כאב בפרקים.

02/10/2001 | 17:43 | מאת: ד"ר קיציס

סליחה, אני לא יודע מה זה PMR... וגם מכלול הסימנים והתלונות לא מעלה לי אסוציאציה של מחלה מוגדרת אולי תבררי עם הרופא שלך מה בדיוק מצאו לך בבדיקות ונדבר בהמשך תודה על תשומת הלב

מנהל פורום קרדיולוגיה