דופק איטי

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

20/09/2001 | 22:28 | מאת: עידו

אני בן 18 ולפני גיוס. לאחר שעברתי גיבוש לאחת מהסיירות נמצא לי איוושה בלב ונשלחתי לבדיקת אקו. בה בעת הבחינה רופאת המשפחה כי הדופק שלי איט ומאז אני עוקב אחריו והוא נע בין 60 - 38 פעימות לדקה כאשר לרוב מתחת ל - 50. מה יכולה להיות הבעיה האם זהו מום בלב או קשור לאיוושה שנמצאה? האם זה יכול להיות בשל הכושר האינטנסיבי שעשיתי בשנה האחרונה? מה עליי לעשות והאם זה יכול להיות מסוכן?

20/09/2001 | 22:56 | מאת: ד"ר קיציס

דופק איט לספורטאים הוא לא מצא חריג. ולעיתים גם לצעירים גם לא ספורטאים אבל, בריאים מאוד. לא הייתי דואג בכלל. האם האקו יצא תקין? תודה

21/09/2001 | 19:00 | מאת: עידו

האקו יצא תקין. באינטרנט שמתי לב למחלה שנקראת Sinus Bradycardia אומנם לא הבנתי הרבה לגבי המחלה הזו אך בעבר היתה לי בעיה בשלה אושפזתי של זיהום בסינוס שגרם לצלוליט בעין האם זה יכול להיות קשור?

מנהל פורום קרדיולוגיה