כאבים בחזה

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

17/09/2001 | 23:33 | מאת: daisy

ד.נ. מזה ארבעה חודשים שאני סובל מכאבים בעצם החזה בשעת מאמץ ותנועה. היו תקופות בהן הכאב היה חזק ביותר,אך כיום הוא התייצב על עוצמה חלשה. ביצעתי רנטגן ואין ספור א.ק.ג. וכולם היו תקינים. חשוב לי לציין שהכאב החל בזמן שישבתי ללא שום פעילות,כמו כן אני גם לא עוסק בפעילויות ספורט. אשמח לקבל חוות דעת ואולי אף פיתרון למצב.

19/09/2001 | 20:45 | מאת: ד"ר קיציס

לא יודע. לפעמים יש כאבים שמקורם לא ממש ברור. ככל הנראה זה נובע ממכה או נזק קטן לשרירים או לעצם או לגידים או לרצועות וכו' - ואפשר שזה גם מהלב. לא יכול להיות בטוח סליחה

מנהל פורום קרדיולוגיה