ילדה בת 6

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

12/09/2001 | 23:39 | מאת: שיפרה

ממה לדעתך יכול לנבוע דום לב בגיל כזה צעיר ? מדובר על מקרה שקרה לילדה בת 6 שנפטרה מדום לב לפני כשבוע בערך תודה וחג שמח!

13/09/2001 | 22:25 | מאת: ד"ר קיציס

יש מספר אפשרויות. לרוב מדובר בהפרעת קצב על רקע מחלה תורשתית. או הפרעה (נקרא לזה כך) בחוטי החשמל. תיתכן גם מחלה ראשונית וקשה ומשמעותית של שריר הלב עצמו. האם בוצעה נתיחה לאחר המוות? אם לא (וגם אם כן9 המשפחה כולה צריכה להבדק על ידי קרדיולוג - חשוב מאוד מאוד תודה על תשומת הלב

13/09/2001 | 22:49 | מאת: שיפרה

תודה רבה!!!!!!!!!!!!!!! דרך אגב אמרו עוד לפני הנתיחה שיכול להיות שמדובר במום מולד שלא אובחן וכמה ימים לפני המקרה היא התעלפה האם זה יכול להיות גם מום מלידה? תודה!!!!!!! שנה טובה ומוצלחת ומלאת בריאות!

מנהל פורום קרדיולוגיה