מידע נוסף

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

12/09/2001 | 10:38 | מאת: עידית

בעברי הייתי כדורסלנית כך שנבדקתי כל שנה בבדיקות המאמץ בנוסף עקב בעיה של אנמיה חריפה בעבר הייתי מקבלת קוצר נשימה במאמץ חריף מאד (אימוני כושר) אך הייתי מתגברת לאחר מנוחה ההייתי בבדיקות עקב זה והכל נמצא תקין האם ייתכן שפתאום הלב שלי אינו תקין האם הגיוני שהקבל דם לב או התקף לב? אני רק בת 24 הרופא משפחה שבדק אותי רשם: לחץ דם 120/70 (בדרך כלל נמוך 90/60) מצב כללי טוב לב קולות צלולים ללא אוושות ראות נקיות בטן רכה, ללא אורגנומגליה טירואיד לא נמושה מוגדלת אקג: NSR, ללא סימני איסכמיה חריפה. האם הלב שלי בסדר? מדוע כואב לי? האם אני בסכנה?

12/09/2001 | 22:53 | מאת: ד"ר קיציס

כן כן הוא בסדר. לפחות כלום ממה שאת מתארת לא תומך בכך שהוא לא בסדר תודה

מנהל פורום קרדיולוגיה