V.S.D

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

11/09/2001 | 00:13 | מאת: מיקי

שלום! נולדה לי תינוקת עם V.S.D גדול במיוחד בין שני החדרים התחתוניים ועוד חור קטן בתחתית החדרים. 1.העם זוהי תופעה שכיחה או נדירה? 2.העם ידוע על מיקרים בהם הפתח היה גדול מידי ולא היה צורך בניתוח 3.ומי הרופא הכי מומחה בתחום הספציפי הנ"ל ומה שמו ואיך ניתן ליצור עימו קשר? בתודה ובברכת שנה טובה מיקי

12/09/2001 | 22:56 | מאת: ד"ר קיציס

יש מספר מרכזים קרדיולוגים המטפלים במומים מולדים. אני הייתי הולך לבילינסון (שניידר) אבל אני בטוח שאת כבר בטיפול או במעקב... מה אמרו הקרדיולוגים והמנתחים אתם התייעצת?? תודה

12/09/2001 | 23:38 | מאת: שיפרה

ממה לדעתך יכול לנבוע דום לב בגיל כזה צעיר ? מדובר על מקרה שקרה לילדה בת 6 שנפטרה מדום לב לפני כשבוע בערך תודה וחג שמח!

מנהל פורום קרדיולוגיה