סיכון למחלת לב

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

10/09/2001 | 10:32 | מאת: אורית

שלום דוקטור אני בת 41 בריאה אימי חלתה במחלת לב בגיל 50 ערכתי לאחרונה בדיקות של קרישיות יתר ונמצא שאני בעלת אנטי קרדיוליפין גבוה מ 80 וכמו כן פקטור 2 הטרוזיגוט האם אני בגורם סיכון למחלת לב ומה עלי לעשות לא סובלת מטרומבוזות לפני הריון... תודה

10/09/2001 | 11:28 | מאת: ד"ר קיציס

אני מציע לך ללכת למומחה לקרישיות הדם (בדרך כלל המטולוג), ולדבר איתו על כך. זה תחום יחסית חדש - לפחות סקירת גורמי הסיכון. הספרות המקצועית מלאה במאמרים, אבל עדיין אין קווים מנחים לטיפול, לפחות לא שאני יודע. כמובן שבמקרים הקשים והקלים קל לטפל/לא לטפל, בהתאמה, הבעייה היא אם אנשים כמוך... מה לעשות? לכן אני ציע לך ללכת למומחה לתחום זה. באיכילוב יש מרפאה המתמחה בכך תודה על תשומת הלב

מנהל פורום קרדיולוגיה