פעימות מוקדמות

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

10/09/2001 | 00:44 | מאת: שלי

לד"ר קיציס שלום! אני בת 29 וסובלת מפעימות מוקדמות מזה כמה שנים ביצעתי ברור קרידילוגי של א.ק.ג הולטר מבחן במאמץ ואקו נמצא שיש לי פעימות מוקדמות על חדריות הרופא אומר שזה קורה להרבה אנשים צעירים ושזה לא מסוכן נכשל נסיון תרופתי בגלל לחץ דם מאד נמוך ורוב התרופות להפרעות קצב הם מורידות לחץ דם. לאחרונה התדירות מאד גבוהה וזה מאד מטריד אותי ומפריע למהלך החיים האם יש דרך אחרת פרט לטיפול בתרופות שמורידות לחץ דם. כמה פעמים ביום יכולה להיות הפעימה המוקדמת ומתי היא נחשבת למסוכנת יש לציין שאני לא מעשנת ולא שותה קפה. לתשובתך אודה

12/09/2001 | 23:01 | מאת: ד"ר קיציס

צריך לראות בעיננים את הפעימות המוקדמות כפי שהן מופיעות בהולטר או באקג. לרוב אלו לא מסוכנות.

מנהל פורום קרדיולוגיה