סינוס טכיקרדיה

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

06/09/2001 | 19:58 | מאת: אבא מודאג

מה פירוש המינוח שניתן כתשובה לבדיקת הולטר: קצב בסיסי סינוס מהירות ממוצעת 84 הפרעות קצב על חדריות נדירות חדריות נדירות נטיה לסינוס טכיקרדיה סינוס ארתמיה ללא הפרעות חדריות

07/09/2001 | 22:18 | מאת: ד"ר קיציס

סינוס טקיקרדיה משמעו דופק תקין אך מהיר. כמו בזמן ריצה. אם הדופק הממוצע 84 פעימות לדקה יש כמובן גם זמנים בהם הדופק מעל ערך זה ולפעמים מתחת לערך זה. כאשר הדופק מהיר אך תקין מכנים זאת סינוס טקיקרדיה תודה על תשומת הלב

14/09/2001 | 22:55 | מאת: אמא מודאגת

תשובות מהולטר לגבי בתי בת 27 אבקש תשובה לפורום ותשובה לאימל בתודה ומשמרת קלה

מנהל פורום קרדיולוגיה