התאוששות קשה אחרי מאמץ

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

05/09/2001 | 03:02 | מאת: חיים

בחודשים האחרונים קיימת אצלי בעיית התאוששות לאחר מאמץ. כשהדופק מגיע ל-160 אחרי 3 דקות יורד ל-120 ולוקח לו 4 שעות תמימות להגיע לדופק 80 שאלתי מהי הסיבהלהתאוששות האיטית כמו כן ברצוני לציין את העובדה שאני עוסק בפעילות ספורטיבית פעמיים בשוע מזה שנים רבות,ותופעה זו חלה בשלושת החודשים האחרונים.למותר לציין שביצעתי אקו לב+א.ק.ג +צילם חזה כל הבדיקות היו תקינות לחלוטין אנא עזרתך!

07/09/2001 | 22:31 | מאת: ד"ר קיציס

אולי תמיד היה לך 80 במנוחה... ורק עכשיו אתה שם לב לזה וזה מדאיג אותך ללא צורך?? אני לא יודע. בכל אופן לא נראה לי שהדופק יורד ל 80 תול יומיים. אני מניח שזה הדופק שלך. או אולי קרה לך משהו בחודשים האחרונים ? תודה על תשומת הלב

מנהל פורום קרדיולוגיה