סחרחורת פתאומית ממאמץ

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

02/09/2001 | 10:34 | מאת: benni

בשלום בשבת בבוקר האחרון בשעה 0815 בבוקר כיסחתי את הדשא בבית במשך כשעה ולפתע כשנכנסתי הביתה הרגשתי סחרחות וראיתי את העולם בצבע שחור. הנני בן 50 בריא עפ הבדיקות האחרונות לאחר דיאטת דר אטקינס(נמנע מאכילת פחמימות). אני מרגיש נפלא לאחר הורדה של 20קג במשך חצי שנה. האם התופעה של יום שבת האחרון שחלפה כעבור 10 דקות צריכה להדאיג אותי? בברכה

07/09/2001 | 22:48 | מאת: ד"ר קיציס

אם התופעה לא חוזרת, לא הייתי מודאג מדי. בדיקת רופא + אקג יספקו אותי תודה על תשומת הלב

מנהל פורום קרדיולוגיה