ECO- TEE

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

01/09/2001 | 14:35 | מאת: מודאגת

מהי בדיקת ECO- TEE ? נדמה לי שזו בדיקה של הלב שמחדירים מצלמה לתוך הגוף בהרדמה חלקית. אפשר בבקשה לקבל הסבר מפורט? תודה רבה

01/09/2001 | 18:28 | מאת: מודאגת

רוצה לדעת גם כמה זמן נמשכת הבדיקה הזו והאם החדרת צינור עלול להשפיע לנשימה. תודה רבה

02/09/2001 | 18:19 | מאת: נאוה

לפני כחודש עברתי בדיקה כזו, היא נעשית עם טשטוש והרדמה של הוושט, מחדירים צינור עם מצלמה (אולטרא סאונד פנימי) ומבצעים את הבדיקה כשאת צריכה לשכב על הצד ולנשום דרךהאף. קצת קשה קצת לא נעים אבל עוברים את זה. לאחר מכן כשעתיים אסור לאכול מאחר וכל אזור הוושט רדום ויש חשש לחוסר שליטה בזמן האכילה או השתיה וזהו.

מנהל פורום קרדיולוגיה