השפעת דיאטת אטקינס על מצב הכולסטרול ב

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

30/08/2001 | 22:36 | מאת: אילת

החילותי לאחרונה בדיאטה המהפכנית של ד"ר אטקינס הדוגלת בהפחתת צריכת הפחמימות והגדלת צריכת השומנים והחלבונים. מה דעת הפורום על סוג זה של דיאטה שיועדה במקור לחולי לב כלי דם וסכרת?

31/08/2001 | 01:03 | מאת: adi

איילת, לפי מה שהבנתי, דיאטת אטקינס מבוססת בעיקר על שומנים. לטעמי היא מסוכנת (אני מייעצת הרבה בפורום התזונה והדיאטה באתר זה, את יכולה לערוך שם חיפוש רציני(. עדי

09/09/2001 | 16:50 | מאת: benni

יש לך שגיאה שגיאה חמורה .דיאטת אטקינס אינה מבוססת על שומנים. השלתי 21 קג ממשקלי מזה כחצי שנה והבדיקות הרפואיות שלי הנן הטובות ביותר שהיו לי מעולם. המזון אותו אני צורך הינו חלבונים בשר עופות דגים ביצים שקדים אגוזי קשיו בוטנים פיסטוקים וכן 2 פרוסות לחם מחיטה מלאה כל יום.ירקות מבושלים וסלטים. הרגשתי נפלאה מכל הבחינות פיסית רפואית וכללית נפלאה.מעולם לא הרגשתי כל כך טוב בעזרת דיאטת אטקינס. בני

07/09/2001 | 22:57 | מאת: ד"ר קיציס

לא יודע כי לא הוכח. הדיאטה הטובה ביותר היא דיאטה המכילה פחות שומן מן החי, פחות חמאה וללא ממתקים קשים (שוקולדים מול הטלוויזיה) ויותר ירקות פירות גבינות דלות שומן, גדים מעט שמן זית ומעט יין וכמובן פעילות גופנית משמעותית כל נמום כל החיים. וטיפול אגרסיבי בכל יתר גורמי הסיכון. ואם יש בעיה ספציפית הדיאטנית יכולה לעזור מאוד תודה על תשומת הלב

09/09/2001 | 16:43 | מאת: benni

לאילת שלום התחלתי בדיאטת אטקינס בחודש מרץ 2001 והיו מלאו לי 6 חדשים לדיאטה זו. השלתי ממשקלי 21 קג נכון לבוקר זה. לא התבססתי בדיאטה זו על שומנים.לא צרכתי חמאה ולא גבינות שמנות. מזוני הורכב כעבור שבועיים מדיאטת זיוז(שם הקפדתי מאוד על ההוראות בספר) מחלבונים בשר עופות דגים ביצים ירקות ירוקים מבושלים וסלטים שקדים אגוזי קשיו בוטנים ופיסטוקים. הריני לציין שהרגשתי הכללית הפיסית והבריאותית נפלאה. כמו כן תופעות שסבלתי מהן בעבר כגון צרבות כאבי בטן ושלשולים חלפו לחלוטין. הבדיקות הרפואיות (דם ושתן מקיפות)מלפני שבועיים מוכיחות בעליל את הכתוב בספר. הנני כרגע בשלב הלפני אחרון של הדיאטה ויש בכוונתחי להפוך אותה לאורח חיים בברכה בני

מנהל פורום קרדיולוגיה