גירויים ווגאליים

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

30/08/2001 | 20:07 | מאת: פ

לדר' קיציס שלום! אני בן 41, לאחרונה אני חש בכאבים חדים בצידו השמאלי של החזה ולעתים בצניחת לחץ דם שמלווה בדופק מהי ר שדועך לאחר דקות ספורות ומשאיר מועקה חזקה ברום הבטן. לאחר ברור שכלל הולטר, אקו ומיפוי במאמץ. הועלתה האפשרות של גירויים ווגאליים כנראה מהכיבה. שאלתי האם ישנה בדיקה שמאתרת מהיכן מגיע הגירוי? והאם זה בתחום התמחותו של קרדיולג או גסטרולוג?

07/09/2001 | 23:01 | מאת: ד"ר קיציס

אני חושב שסתם זרקו לחלל מילה ועכשיו אף מומחה לא יוכל לישר את ההדורים בין בתלונות שלך לשם הזה "גירויים וגאליים". למרות מידע רב לא תמיד ניתן ליחס מנגנו מוגדר לתלונה לא טיפוסית. אמרו - אז אמרו. לך לרופא שחל להוועץ בו. ואם אתה לא בוטח בו לך לרופא אחר תודה על תשומת הלב

מנהל פורום קרדיולוגיה