דופק מהיר - לד"ר קיציס

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

30/08/2001 | 13:39 | מאת: רינה

שלום ד"ר. אני אשה בת 45 בד"כ בריאה. לפני שבוע בהיותי בחו"ל הרגשתי לא טוב. היה לי דופק מהיר כ 160 וגם אי סדירות. עשו לי בדיקת אקג ולא ראו משהו חריג. אח"כ זה הסתדר למרות שמדי פעם שוב חשתי בתופעות דומות. כעת אני בסדר. מה זה יכול להיות והאם יש צורך ללכת לרופא ואיזה בדיקות עלי לעבור. תודה - רינה

07/09/2001 | 23:02 | מאת: ד"ר קיציס

אולי יש לך הפרעת קצב התקפית 0באה והולכת). לא יודע . אני הייתי עושה לך הולטר ואולי גם בדיקת מאמץ. לכי לקרדיולוג שלך תודה על תשומת הלב

מנהל פורום קרדיולוגיה