MVP

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

17/09/2000 | 22:42 | מאת: שימי

אני חייל בן 21 הסובל ממחלת ה- MVP . לאחרונה התחלתי להרגיש כל מיני תחושות משונות שלא הרגשתי בעבר. למשל, דפיקות לב חזקות (כאילו הלב פורץ החוצה) מהירות מאד ואף דפיקות לב אטיות מאד כאילו הלב נעצר. עוד דבר משונה שקרה לי השבוע הוא כאב משונה בחזה כמו דקירה בלב, בזמן השמירה שביצעתי בבסיס. לאחרונה אני סובל מכאבי ראש ומעייפות לא מוסברת. מה עלי לעשות?

18/09/2000 | 08:14 | מאת: ד"ר אילן קיציס

בפורום זה, בדפים קודמים יש הרבה מאוד חומר על MVP - אנה עיין שם. השאלות ממש דומות לשלך. תודה

19/09/2000 | 22:02 | מאת: שימי

קראתי את החומר הקודם אבל שאלתי היא האם עלי להצהיר על זה בפני הרופא שלי? מפני שהצבא עדיין לא יודע על הבעיה שלי! האם דבר כזה מוריד פרופיל רפואי? האם יוטלו עלי מיגבלות רפואיות כלשהן?

מנהל פורום קרדיולוגיה