gutron

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

22/08/2001 | 12:08 | מאת: בר רפאל

שלום, אני נוטלת גוטרון כבר כשלושה שבועות שלוש פעמים ביום2.5 מיליגרם. ואמורה להמשיך בטיפול באופן קבוע.. מה שרציתי לשאול זה אם אני חייבת לקחת את הכדורים שלוש פעמים ביום גם אם אני לקחתי את השני ב4 וב6 רוצה לישון? כי הכדורים האלה לא נותנים לי לישון בגלל החומר המעורר שבהם... מקווה שתוכל לעזור לי.. בר

22/08/2001 | 13:00 | מאת: ד"ר אילן קיציס

לצערי אין לי נסיון כלל עם תרופה זו. סליחה. מי המליץ לך עליה ומה היתה הסיבה? תודה

27/08/2001 | 21:02 | מאת: בר רפאל

שלושה רופאים המליצו לי עליה:ד"ר אלקסיי טדי ראש מכון הלב בבית החולים הדסה הר הצופים,ד"ר תלמה רוזנטל,ופרופסור גוטסמן מומחה לב... הבעיה היא שלפעמים יש לי ירידה דרסטית בלחץ דם ואני מתעלפת הלחץ דם בזמן ההתעלפות הוא:58 על 37 שזה ממש נמוך לכן עשו לי בדיקת טילט שיצאה חיובית ומאז אני לוקחת את התרופה...

מנהל פורום קרדיולוגיה