בדיקת TTT ל זהוי NMH

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

20/08/2001 | 13:54 | מאת: גדעון

האם (והיכן) ניתן לבצע בארץ בדיקת Tilt Table Test כדי לזהות Neurally Mediated Hypotension (NMH) ? תודה, גדעון

20/08/2001 | 17:05 | מאת: ד"ר אילן קיציס

בעיה. זאת בדיקה שעושים אותה בבתי חולים - ולא ידוע לי איזה. האם הפנו אותך לבדיקה זו? אם כן, שאל את הפקידות בקופה והן יפנו אותך למקום המתאים. לא בכל בית חולים עושים בדיקה זו. לא בגלל שזה מסובך, אבל זה לוקח הרבה זמן ואני לא יודע את ההסדרים בין הקופות לבתי החולים השוניםפ עבור התשלום תודה על תשומת הלב

מנהל פורום קרדיולוגיה