MVP

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

18/08/2001 | 16:56 | מאת: יריב

אני בן 24 ולפני 8 שנים נתגלה אצלי MVP אין לכך שום השלכות על תפקודי וכך גם אמר לי הקרדיולוג האם יש צרך לבצע כל שנה אקו לב, או שניתן לעשות זאת לעיתים יותר רחוקות כפי שציינתי אין זה מפריע לי בתפקוד בפעילויות ספורטיביות וכן הלאה תודה יריב

19/08/2001 | 18:29 | מאת: ד"ר אילן קיציס

הכל תלוי בחומרת הממצאים באקו לב - ולא (ולא) בתפקוד היומיומי !. אם זאת הפרעה קלה מאוד אפשר לעשות אקו כל 5 שנים אך אם "יותר מכך", האקו רצוי לפי חומרת הממצאים - גם אם אתה מרגיש מצויין. וכמובן שהכל צריך להיות ברור לך מהקרדיולוג שלך. תודה על תשומת הלב

מנהל פורום קרדיולוגיה